Ring til os banner

Mad ud af huset Odense

Søger du mad ud af huset i Odense, som er til at betale?

 

Kjærs Køkken har mange års erfaring med mad ud af huset i Odense og på Fyn. Her bliver maden lavet af professionelt og faguddannet personale. Kjærs Køkken arbejder kun med de bedste råvarer og har mange års erfaring med mad ud af huset i bl.a. Odense. Vi leverer mad ud af huset til alle livet store fester fra barnedåb, studenterfest, fødselsdag, bryllup, kobberbryllup til guldbryllup og reception.

Kvaliteten er i højsædet
Kokkene bag Kjærs Køkken – Kristian Kjær og Kent Vibæk sørger for, at kvaliteten er i højsædet, så både du og dine gæster får en gastronomisk oplevelse hver gang. Vores store succes med mad ud af huset i Odense eller på Fyn bygger på de mange anbefalinger fra vores tilfredse kunder, som har sat stor pris på vores rigtig gode service, kvalitet og priser.

Mad til enhver begivenhed
Kjærs Køkken tilbyder et stort sortiment af mad ud af huset – både til den uformelle middag med vennerne og til den uforglemmelige fest. Vi laver forret, hovedret, dessert og natmad samt en række spændende buffeter. Se en af vores mange spændende buffeter eller menuer.

Prøv vores populære stegebuffet, som bruges til mange forskellige typer fester som bryllup, barnedåb, fødselsdag, firmafest, personalefester, julefrokost, studenterfest, nytårsfest, kobberbryllup, sølvbryllup, konfirmation, nonfirmation, reception, dinner, temafest, jubilæum, påskefrokost m.m.

Personlig rådgivning
Er du i tvivl om hvilken type mad eller vin, du skal vælge, er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 70 70 21 31. Vi besvarer gerne dine spørgsmål og guider dig fra tanker og ønsker til valg af den helt rigtige menu eller buffet, som passer til den pågældende fest. Kjærs Køkken er mad ud af huset i Odense og på Fyn, der passer til dig og dine ønsker.

Bestil mad i webshoppen
Er du klar til at bestille? Så benyt Kjærs Køkkens webshop – her kan du vælge imellem alle vores spændende menuer og buffeter. Prøv for eksempel Kjærs menuer fra kun kr. 129. Festmenuer, hvor der altid er rigeligt til alle.

Kjærs Køkken er mad ud af huset, der er til at betale til dig, som bor i Odense eller på Fyn.